Etiketter

måndag 28 april 2008

korten

Hej!
Hoppas ni har det bra där ute i vårvädret. Här nere i skåne så skiner solen för fullt! UNDERBART!
Om det är någon där ute i cyberrymden som skulle vilja beställa något kort så går det alldeles utmärkt. Ibland är dom korten som hamnar på bloggen inte tingade utan skriv en liten kommentar om du är sugen på att köpa ett, eller om du har egna önskemål så gör jag så klart kort efter det också.
Nu ska jag knåpa vidare så snart kommer det kanske några nya kort också här...

torsdag 24 april 2008

Kort

Jag har snabbskapat, börjar nästan bli en vana ;-) ett kort till våra kompisar som kommer hem från en härlig och underbar (hoppas jag!) resa. Hoppas bara att hon inte kollar bloggen innan posten.... Finns en risk eftersom hon är den som brukar vara inne först varje dag :-) men det får vi väl ta...

Färgerna blev som vanligt lite konstiga i scanern, får väl börja fota istället. Jag som förespråkat scaning innan... ;-) Efter jag scanat kortet la jag till lite 3d lack bå bokstäverna. Blommorna av peel-offs och etiketten är satta med 3d kuddar för att få lite liv i kortet.

Njut av solen med måtta!

onsdag 23 april 2008

Jag njuuuter!!!!!

Hej!


Det var ett tag sedan jag skrev något här i bloggen men här nere i södra sverige har det varit ett underbart väder den senast tiden. Jag har inte direkt prioriterat kortmakeri.... Men igår fick jag bråttom. Behövde göra ett grattiskort till min kusin som fyller år idag. Ibland kan man vara effektiv...

Upptäckte att jag glömt beskära bilden på högersidan men det får ni leva med ;-) Tyckte jag lyckades ganska bra med detta kill-kort. Lite modernare stuk eftersom det skulle vara till en 20 åring.

Ha det gott nu ska jag fortsätta njuta av vädret. Vi får se när vi ses nästa gång...

torsdag 17 april 2008

Godmorgon!

Hej.
Tyvärr har jag inget nytt att visa. jag skulle suttit en stund igår och gjort nåt kort men det blev inte så.
Istället fick jag ett hedersuppdrag. Jag fick hämta hem vår kompis från sjukhuset som fått en liten bebis. Han är så liten men gud sååå söt.
Vi får väl se ikväll om jag får till något nytt ...
Ha en bra dag.

söndag 13 april 2008

Ytterliggare ett beställningsjobb

Det är några dagar sedan jag uppdaterade men så kommer det nog att vara här i bloggen eftersom jag är en periodare... Gör några kort sen tar jag paus ett par dagar för att sen köra ett race igen...

Här är iallafall ett nytt kort som varit färdigt ett par dagar men eftersom det inte skulle överlämnas förrän idag så kunde jag inte lägga ut det innan.

Ett vår-ligt kort önskade beställaren och jag gillar detta mönstrade papper så himla mycket. Jag satte inte på så mycket extra dekorationer utan nöjde mig med en blomma med blad, ett par fjärilar som jag klippt ut av peel-offs och en namnskylt. Jag har lagt på lite glitter på bladen och 3d lack på bokstäverna. Det är ett riktigt pillgöra om man bara vill ha lacken på själva bokstaven, inte i hålen på bokstäverna alltså... Nån som har ett tips på hur man gör???

Ha en skön söndagkväll. Själv hamnar jag nog i tv-soffan för på kortet jag håller på med fattas det nåt, jag kan bara inte komma på nåt bra. Så jag får spåna lite på det. Funderar på att sätta dit ett band ;-) Men måste inhandla ett i rätt färg först...

tisdag 8 april 2008

Dom utlovade korten...

Hej igen...

Här kommer korten som jag lovade i inlägget jag gjorde i morse.

Här har jag använt qk fjäril som jag gjort dubbel med hjälp av ett par extra vingar. lite Peel -offs och lite pärlor på en tråd. Tack Ullis för tipset!

Här är han igen, sköldpaddan.
Denna gången blev det ett väldigt grönt kort. Fast färgen stämmer inte riktigt överens med verkligheten... Jag tyckte själv det blev väldigt läckert. Det är lite 3d lack på stenarna som gör att dom ser blöta ut, blomman har jag själv gjort med hjälp av en brads och lite sidenband.
Jag dekorerade inte så mycket på framsidan utan spann vidare på mitt "misstag" och satte en swirvelstämpel på baksidan.


Ha en fortsatt trevlig kväll. Själv ska jag gå och kolla in hallonlandet som dom planterar i Äntligen hemma. Kanske blir det ett sådant även här på vår tomt...

Hemma...

Idag är jag hemma och vabar. Ganska lustigt uttryck.... Det är feber och hosta som drabbat vår tjej. Så kanske, kanske kommer jag att kunna visa något nytt under dagen. Så titta gärna in igen lite senare....

Jag håller på att bråka med mina stämpeldynor, var iväg och köppte en som skulle vara vattenfast -den "blöder" som bara den när det kommer en droppe vatten på den. Gissa om jag är frustrerad....
Jag har även tillbringat en stund på webben med att försöka hita en scrapbutik i Orlando som gärna har en webbutik så man kan se sortiment och priser. Men min engelska är ju inte den bästa så det tar lite tid... Nån där ute i cyberrymden som har nåt tips kanske... ???




söndag 6 april 2008

Min misslyckade baksida...

Så här blev baksidan... Inte så tokigt iallafall. Mitt misstag gav upphov till en ny idé.

YES!!!!

Tack snälla ni som kommenterar i mina inlägg. Nu har jag ett nytt rekord att fira! Det är flest kommentarer hittills i det förra inlägget jag gjorde.

Kram på er alla!

Nytt kort...

Hej

Här kommer ett nytt kort som jag gjort. Jag fick bla öljettverktyg i födelsedagspresent så dom var jag ju så klart tvungen att prova. ;-) Sen har jag provat att dekorera med knappar för första gången och ser du Ulrika, jag har även använt två mönstrade papper på ett och samma kort.





Det är bara en tråkig detalj i det hela, när jag vände på kortet upptäckte jag att det är någon... (ja jag får väl erkänna själv då) som har misslyckats med en stämpel på baksidan. Jag hade satt det bland dom färdig skurna korten för jag tänkte sätta ett mönstrat papper över...
Jag förstår inte vad det är med mig. På sista tiden har det hänt massor av sådana här missar...

Men det är väl bara att bita ihop och försöka skärpa sig. Jag får väl försöka fixa till baksidan så det går att sälja detta kortet också.
Jag behöver lite pengar för jag har förälskat mig i en viss "groda". Nja inte riktigt groda kanske för jag vet att han står väldigt stabilt och hoppar INTE rundor :-) Vi får väl se när det blir verklighet. Hittade nån webb butik i USA som sålde den VÄÄÄLDIGT billigt. Nån som har erfarenhet av att handla där via nätet? Vi får väl se hur historien slutar...

Ha det gott!

onsdag 2 april 2008

Yippi!

Jag blir så glad när jag ser att det varit nån inne hos mig och kollat! Men, Sen försvinner lite av den glädjen när jag inte fått några kommentarer. :-(
Jag förstår att ni inte förstår hur viktiga dom är. Jag brydde mig inte heller om att kommentera andras bloggar tidigare. Men man är så nyfiken på vem det är som har varit inne så man nästan spricker! Ni behöver inte skriva långa uppsatser, det räcker långt med ett "Hej!" och vem ni är.
Ha en fortsatt bra kväll!

Nytt kort

Hej!


Här kommer en ny uppdatering från mig. Jag har inte hunnit skapa så mycket sen sist men jag har gjort ett kort iallafall.
Det har varit en del annat som ska fixas denna veckan... Städa, baka tårta, handla osv... Och eftersom det var underbart vårväder i måndags när jag slutade tidigt så passade jag även på att putsa fönsterna. Minns ej riktigt när jag gjorde det sist så ni kan ju fatta att det verkligen behövdes... ;-)

Här är kortet jag gjort. Sköldpaddan har jag köpt av Landstoken. Blev störtförälskad i den direkt. Han e sååå söööt. Jag har målat med mina akvarellpennor ( ;-) så klart...) och sen lagt på lite 3D lack på stenarna. Det ger verkligen en häftig effekt. Jag har även lagt 3D lack på bokstäverna.
När jag satt fast blommorna så såg det lite öde ut på vänstersidan så jag tog två pell-offs remsor och satte dit. Genast blev det lite bättre.
Jag är inte fullt nöjd med resultatet eftersom det inte blev riktigt som jag hade tänkt mig men det får duga ändå.

Jag har hamnat i nån fas där jag tänkte prova att kombinera två mönstrade papper. Det blir en utmaning... Vi får väl se när det kommer nåt resultat av det.


Tack för titten och glöm ej att skriva en liten rad innan du går :-) !!!!