Etiketter

lördag 29 mars 2008

Kortdax!

Här kommer kortet som jag utlovade härromdagen.


Ett beställningsjobb och då är det alltid lika spännande att se vad den som ska ha det tycker om det.

Namnskylten, fordonen och ballongen är satta med 3d kuddar. Fordonen och ballongen är målade med akvarellpennor, min nya passion... och sedan så knöt jag en bit garn runt ballongen och fäste med brads.

Jag tycker det är en utmaning att göra kill/pojkkort. Det får ju inte bli för puttinuttigt till dom. Men man vill ju ändå ha lite dekorationer. Men önskemålen finns just för manliga kort så det är väl bara att sätta sig och öva ;-)

Ikväll ska jag kolla på det nya körprogrammet på tv 4. Ska bli kul att se vad det är för något. Eftersom jag själv sjunger i kör så är det lite extra spännande....


Ha en fortsatt bra helg!
Hoppas på liiite bättre väder imorgon...

fredag 28 mars 2008

Cement



Medan ni väntar på nya kort ska jag bjuda på ett smakprov från min andra hobby. Cementgjutning. Här går jag och bara väntar på att det ska bli lite högre temperaturer utomhus så att det går att stå ute och blanda "geggamojja" för vuxna. :-)

Det är lika spännande varje gång man ska öppna formarna för att se hu resultatet blev. Dom har ju lovat lite vårvärme här nere i Skåne till helgen så kanske, kanske....
Den som lever får se. Vädrets makter har ju lurat oss förr...


Ha en skön fredag! Själv ska jag jobba i eftermiddag och sen är det skoldisco som gäller. Jag har lovat att hålla mig VÄLDIGT mycket i bakgrunden ;-)

torsdag 27 mars 2008

Snart....

Hej!

Som ni sett har det inte hänt så mycket på skapar fronten här hemma. Men jag är på gång, har varit och köpt lite nya papper. Precis som om det skulle vara det som saknades... ;) Jag har dessutom ett beställningskort som måste göras inom det snaraste.
Så håll ut mina vänner. Kort kommer inom kort....

lördag 22 mars 2008

Grattiskort

Hej igen....


Med tanke på att det har varit lite snöstorm här under dagen så blev det ingen konstrunda idag heller. Istället har jag roat mig med att göra ett grattiskort till en liten tjej som fyller år idag. Hon ska få det ikväll, men eftersom hon fyller 5 år så känns det riskfritt att visa det här redan nu.



Jag har använt Flisan med paket från Jenny Åhlund. Henne har jag sedan målat med akvarellpennor. Jag ska nog inte skryta med att jag kan det där med skuggor å så men jag tycker det är himla roligt att använda dom. Jag blev inspirerad av Helena från Landstoken som visade hur man använder dom. Det kommer nog att bli många målade motiv framöver. Färgen på "grattis" etiketten är inte lika skriktig i verkligheten. Händer någon konstig förvandling i scanern... :( Sen är det såklart lite glitter på ballongerna och 3d lack på myrorna.

Ha det gott!

fredag 21 mars 2008

Besöksräknare

Ni kan inte ana hur spännande jag tycker det är att ha en besöksräknare.... Det är en superhäftig känsla att se att någon vair inne ock kikat på det jag gör. Hoppas bara att ni som e här skriver en liten kommentar så jag får en hint om vem ni e.
Har smitit ifrån Let´s dance nu. Jag har gjort mitt, dvs röstat på Tina. Har du gjort ditt?

Glad Påsk på er alla som gästar mig här!

torsdag 20 mars 2008

Vinter igen...???

Jag gillar INTE detta vädret. Jag som hade planterat penseer och påskliljor har fått flytta in dom i hallen så länge tills att temperaturen stigit något... Var blev våren av?????



Här är iallafall prov på korten jag skapar. Jag har gjort lite påskkort på beställning men motagarna vet ju inte om att dom ska få kort som är gjorda av mig känns det som det är riskfritt att publicera dom.

Kycklingarna har jag lagt på 3d lack och en del av dekorationerna är satta med 3d-kuddar. En del av dekorationerna är Peel-offs som jag satt på lite olika papper

Skulle vara kul om du vill lämna ett avtryck efter dig....

Glad Påsk på er allihop!

onsdag 12 mars 2008

Entré

Hej!
Du är hjärtligt välkommen till min blogg. Det kommer nog att ta lite tid innan jag fått ordning på den och är nöjd med utseendet...
Det kommer nog mest att handla om alla (!) mina hobbys, dvs. kortmakeri, cementgjutning, körsång osv....

Du får gärna lämna en liten hälsning och kommentar när du varit här. Bara kul tycker jag!
Sen ska du nog inte förvänta dig att jag gör inlägg här varje dag ;-) för med två barn, hus, trädgård och jobb så har jag liiite annat att pyssla med. Givetvis även med att skapa för det är bland det roligaste jag vet....