Etiketter

söndag 31 augusti 2008

gjort ett kort

Den här helgen har det varit fantastiskt väder, här i skåne iallafall! Jag har hunnit med både trädgårdsarbete och ett kort.

Ett kort till en kille som gillar traktorer som ni kankse förstår. Stenarna har jag maskat från en stämplel med en sköldpadda från "Tyler Warren design" och traktorn kommer från Pema. Vagnen har jag själv ritat dit... :-) Jag satte traktor och vagn med 3d kuddar för att få lite mer liv i kortet.

Jag blev ganska nöjd faktiskt hoppas beställaren och mottagaren också blir det!

Ha en skön söndag!

onsdag 13 augusti 2008

nytt kort, nytt format

Jag har gjort ett nytt kort som blev ett lite annorlunda format än vad jag brukar göra. Anledningen var att beställaren ska ge bort pengar och behövde ett kort med pengaficka i. Den syns inte men är gjord i samma mönstrade papper som på utsidan. Himla bra blev det om jag får säga det själv ;-)

Till siffrorna och plattorna dom sitter på har jag använt mitt nya alfabete med tillbehör från Cuttlebug. Jag har satt lite 3D lack på swirweln och bokstäverna, och glittart lite på det andra. Hoppas det inte blev för tjejigt nu bara men bakgrundspappret är ju blått. Det går ju himla smidigt att stansa bokstäver nu när man kan köra alla på en gång i "grodan" så nu kan man även skriva små söta meddelande inuti kortet.

Jag kan meddela att även jag har börjat på julkorten. Har stämplat lite med mina magnolia julstämplar och färglagt dom. Nu har jag även inhandlat Promarker pennor så nu ska det målas....

Ha det gott!

måndag 4 augusti 2008

Hej!

Som ni märkt så har jag haft lite annat för mig dom senaste veckorna. Jag har haft semester och umgåtts med familjen och njutit av att inte behöva passa några tider.
Men ett kort har jag hunnit med att göra...
Men nu när vardagen börjar närma sig så kommer det säkert att bli lite kortmakeri om kvällarna. Jag föredrar att sitta vid pysselbordet istället för att somna i soffan framför tvn så blir det bara inte för fint väder så kommer det nog att bli lite kort gjorda.
Jag funderar allvarligt på att börja med julkorten, ja inte själva kortet men att färglägga dom stämplade motiven. Låter inte riktigt klokt, jag vet men det går med raska steg ditåt! Hur har ni kortmakare gjort, har ni börjat än?

Ha det gott och glöm inte lämna ett litet avtryck innan du går ;-)
Oups glömde ju nästan att berätta det viktigaste... Imorgon flyttar det hem en grön "groda" till mig. Ska bli VÄLDIGT spännande att bekanta sig med den. För er som inte är riktigt hemma i den här världen, det är en Cuttlebug som man stansar ut div figurer med!