Etiketter

onsdag 28 maj 2008

dom kommer inte tätt...



...mina inlägg nu under sommaren alltså! Det är så mycket annat som ska hinnas med och just nu är det som att inspirationen lagt sig någon stans och verkar inte vilja komma fram... Dessutom så känns det som att månaden maj skulle behöva vara dubbelt så lång med alla aktiviteter som ska hinnas med!!!


Men jag kan äntligen visa ett kort som legat ett tag men nu överlämnats till sin mottagare.

Hoppas ni har det bra i vårsolen. Fast i helgen får väl vi skåningar skriva sommarsol...

Ha det gott och tack alla ni som skriver en liten rad innan ni går.

torsdag 15 maj 2008

ännu ett....

Nu vet jag att detta kort har nått sin mottagare... Skickat till våra härliga kompisar som tack för en trevlig lördagskväll med god mat och dryck! Och trevligt sällskap såklart!!!

Även detta blev snett i scaningen... Vet inte riktigt hur jag bär mig åt...

nytt kort

Godmorgon!

Jag har färdigställt ett kort som ska levereras idag. Det är till en liten tjej som gillar katter därför har jag satt ditt en färdigstansad bild på tre sötingar. Här är det, det blev dock lite snett i scanern...



Kortet har fått en liten förändring sen jag scanade det. Jag tyckte inte det kändes riktigt färdigt, naket liksom. Jag har satt dit en liten rosett av broderigarn nere i vänstra hörnet. Lagom skirt till ett litet barn. Men det skulle vara kul att veta vad du tycker? Vad hade du gjort?

Ha en skön dag i solen! Det verkar bli fint väder även idag. Jag åker till Öland med min kör i helgen så jag hoppas det blir fint väder där också! Vi ska ju titta på solnedgången och då är det ju en klar ;-) fördel om det inte är mulet!

måndag 12 maj 2008

jodå jag lever...

Det var ett tag sedan jag var här inne och skrev något (jag skäms...) men eftersom det varit sommarvärme här nere i skåne så har mitt scrapbord fått stå ganska orört den sista tiden...
Det är dessutom så att vi har blivit sk fotbollsföräldrar dvs vi hänger på idrottsplatsen minst en kväll i veckan och varje lördag ett tag framöver så är det matcher! Ni kan tro det är jobbigt. Jag som är så spontan och energisk måste försöka hålla mig lugn när jag står där utanför planen... Ni som känner mig skrattar nog en smula nu och fattar vad jag menar ;-) Det är ju nästan så att man vill springa in och hjälpa killarna att få in den där förbannade bollen i mål. Det är nära att jag blev portad från förra matchen. Av sonen alltså. Det är nog lite känsligt att ha en morsa som står brevid planen och hojtar och gastar...
Men, i eftermiddag kommer en av mina scrappande vänner hit för att få gjort lite kort. Kanske får jag gjort något eller så tar jag på mig barnvaktsjobbet eftersom hon har en liten kille som håller henne sysselsatt med lite annat än scrapping!
Ha det gott!