Etiketter

fredag 3 januari 2014

Första för 2014

Jag har haft lite drag i sytarmen de sista dagarna. Har egentligen lite projekt liggande som borde slutföras men har liksom inte riktigt haft lust till det. Ville liksom prova på något nytt...
Så idag blev det lite inköp av vaxduk på Åhlens. Köpte ett mönster av Alla kan sy och satte igång!

Den var rolig o lätt att sy men tycker den ser liten ut i halsringningen, fast den ser mindre ut på bilden än vad den är i verkligheten.... Får vänta och sy fler till efter söndag. Då ska den nämligen testas på söta brorsbarnet.
Har sytt den av textilvaxduk, snedremsa och lite kardborre. Nu ska jag bara hitta lite roliga vaxdukar att sy av. Gillar den här textilvaxduken bäst. Den är ju liksom lite smidigare än vanlig vaxduk.

Ha det gott!

2 kommentarer:

Alla kan sy sa...

Hej,

Den ser jättefin ut, men som du skriver, lite liten. Har du kontrollerat att du skrivit ut mallen i rätt storlek? Jag har ritat en kontrollruta med på mallen, som ska mäta 5x5 cm. Gör den det på din utskrift? Annars kan du prova att ändra utskriftsformatet till A3, och så skriver skrivaren ut 2 st A4, som du får tejpa ihop.

Bra jobbat, och vad du är snabb!

Trevlig kväll!

Marie sa...

Den passade perfekt! Måste vara en konstig bild. Kan det vara fotografen det är fel på månne tro ;-)
Nu blir det fler haklappar. Snabbt o enkelt att sy och roliga. Spännande att leta efter lite roliga/annorlunda textilvaxdukar nu.