Etiketter

torsdag 31 maj 2012

Årets första....


Nu har jag röjt undan på mitt arbetsbord där jag håller till när jag gjuter min betong. Idag blev det lite fat, änglar och annat smått pynt.
Ska gjuta igen till helgen o då blir det nog lite fågelbad av rabarberblad. Får flirta lite med vänner o bekanta så jag kan få tag på bladen.

I min trädgård har det tidigare inte funnits rabarber men nu är plantan inköpt o planterad så i framtiden blir det paj o kräm för glatta livet! Det gäller ju att förena nytta med nöje. ;-)
Ha det gott!

tisdag 22 maj 2012

virkade converse

Sommaren har kommit o med den lite andra projekt... Jag har fått lägga sömnaden åt sidan för ett litet tag.
vi håller just nu på att bygga ett växthusuterum av gamla fönster. Detta är ett ganska tidsödande projekt med 29 fönster som ska skrapas, kittas o målas på 3 sidor! SUCK! Det är jobbigt nu men så mycket glädje vi kommer att ha av det när vi är färdiga.
Men jag har trots det hunnit virka lite. En beställning till en liten prinsessa. Dock inte Estelle. ;-) Annars hade ju det varit lite kul att få virka kungliga skor!!! Men väl så kul var det när Alisia fick sina. Familjen var nöjda o hon verkade också tycka dom var ok att ha på sig.


Ha det gott!

tisdag 8 maj 2012

Tygtokig


Fick nästan lite ångest när jag skulle klippa i detta vackra tyg! Men, det finns väl mer på Stoff & stil om jag vill göra något mer än de två väskor som jag klippt o börjat på. Det ska bli en söt liten handväska hade jag tänkt....
Jag har gjotr färdigt ytterliggare två tygkassar i samma tyg som den i förra inlägget. En modell större och en mer "vanlig" storlek. Måste nog snart lära mig hur jag gör en "Till salu" flik i bloggen! ;-)
Ha det gott!