Etiketter

fredag 28 november 2014

Julmarknad

Här kommer en liten tjuvkik på vad jag har med mig på julmarknaden imorgon!
Älskar ljuslyktorna eller skålar om man så vill, som är målade i koppar, guld eller rött. Det blir ett väldigt snyggt i dem om man tänder ett värmeljus i dem. Koppar är helt klart min favorit!
Hoppas vi ses imorgon! Trevlig adventshelg på er alla!

torsdag 27 november 2014

Ännu en julmarknad

På lördag är det dags för en ny julmarknad. Jag tyckte jag hade massor med saker så att det var lika bra att stå på denna också. Nu bar det sig inte bättre än att förra helgen var det många köpglada besökare så jag fick fara iväg och köpa en ny säck betong o göra en snabbgjutning.
Nu ska jag "bara" pynta och dekorera det också. Det sorgliga är att de blomstergrupperna som blev över har mössen roat sig med. Det är sprätt och tuggat lite här o var så nu får jag göra om det med! Kan man bli annat än trött. Men med värmen på, lite julmusik, kaffe, lite pepparkakor och skumtomtar så göttar jag in mig i garaget en stund.
 
Välkomna till Orås på lördag! Hoppas vi ses!

tisdag 18 november 2014

Dax för julmarknad!

På den här lilla julmarknaden ska jag medverka tillsammans med flera andra duktiga hantverkare.
 
Malin Alexandersons foto.
Detta har blivit bestämt ganska nyligen så jag har blandat betong för glatta livet men känns bra att lusten till att skapa sakteliga kommit tillbaka. Jag har tom. experimenterat lite nya saker som kommer att finnas med. Riktigt läckta blev dem! ;-)
Hoppas vi ses!
 

fredag 7 november 2014

Pysseltorka

Efter att ha haft väldig pysseltorka under hösten börjar jag sakta men säkert komma igång igen. Jag har fräschat upp min moss-stol som vi även tidigare haft vid trappan framför huset. Den hade verkligen förtorkat under denna härliga sommar så jag rev av allt gammalt o klädde den på nytt.

Jag tycker nästan synd om stenarna när jag tar mossan därför tar jag lite här o lite där och går istället en extra runda för att hitta det jag behöver. Jag brukar använda mig av olika sorters mossa för att få lite "liv" i kreationen.
Eftersom det fortfarande är några veckor kvar till advent fick den lite höstpynt på och runt sig. Jag brukar lägga äpplen på betongfatet till advent och jul. Det är bara det att jag får fylla på dom ofta för fåglarna har en viss förkärlek till det pyntet. ;-)

 
Ha en trevlig helg och njut av att få tända en massa levande ljus i höstmörkret.