Etiketter

måndag 17 mars 2014

Scrapdag

Det är ju inte bara vid symaskinen jag sitter när jag pysslar. Igår hade jag och dottern en scrapp-dag tillsammans med 4 andra kvinnor och 3 barn. Det blir inte så många kort gjorda som man hade hoppats på för barnen kräver ju lite hjälp med att bla skära papper till sina kort. Och de hinner bra många fler än mina fyra... ;-)
Påskkort stod på temat denna gången. Ibland är papperna så fina och väldekorerade att det inte krävs så mycket extra dekoration. Jag gick loss lite med mitt 3D-lack istället. På det vänstra klippte jag ut ett ägg och en kyckling och satte ovanpå motsvarande med 3D-kuddar så det fick lite rolig effekt men sen blev det inte så mycket mer. Fast så här i skrivandets stund tänker jag: Det hade ju passat med en liten rosett. Vem vet, kanske den sätts dit innan det skickas.
Två andra kort med stämplar som jag gillar. Magnoliastämpeln till höger är nyinköpt på Scrapnet för träffen. Men kommer säkert att användas fler gånger. Jag har ju fördelen att bo mitt emellan två scrapbutiker, kanske inte alltid fördel.... Ibland för lätt att åka och köpa nytt material istället för att använda det man har hemma... Pema på ena hållet och Scrapnet på andra hållet ;-)
Kanske det blir lite fler kort gjorda innan påsk. Jag har ju ett materialkit kvar som inte är färdigt. Hann bara börja på det lite grann. 

Ha det gott!




måndag 3 mars 2014

Haklappar

Idag har jag haft en dag vid symaskinen. Har just nu lite idétorka på vad jag ska sy så det fick bli lite småprojekt. Jag saknar lite trikåtyger annars har jag ett par projekt som väntar. Bla ett par beställningar. Det är alltid kul när folk gillar det man gör och beställer något de sett jag sytt.

Men jag har sytt lite haklappar. Vi har fått en ny tygaffär här i byn och hon har fina textilvaxdukar som passar bra till detta ändamål. Min favorit är nog de längst ner, prästkragar och nyckelpigor. Påminner en om att vi går mot lite varmare årstid. De knäpps med kardborrband och har en liten ögla så man lätt kan hänga upp den på tork.
Haklapparna här är till salu om det är någon som är sugen på en sådan. Då är det bara att hojta till antingen via mail eller lägg en kommentar här. De kostar 80 kr. 

Ha det gott!