Etiketter

tisdag 31 januari 2012

blogga i mobilen

Jösses, helt plötsligt gick det! Har skaffat ny mobil o försökt blogga med den men inte fått det att funka, förrän nu!;-) Kanske det ska gå lättare att få till lite inlägg om vad jag gjort. Ha det gott!

söndag 22 januari 2012

Näsduksfodral

Istället för virknålen plockade jag fram symaskinen ikväll. Har kollat in sådanahär näsduksfodral ett tag nu o ikväll gjorde jag slag i saken o sydde ett par. Kan behövas i dessa "snortider".Sydde först ett till mig själv och fick genast ett till på beställning. Internt alltså ;-)

Ha det gott!

lördag 21 januari 2012

Virkad sko

Äntligen har jag fått till den där skon som jag varit sugen på att virka. Fast det tärde rejält på tålamodet innan jag fattade hur man skulle göra... Inte så svårt egentligen men när hjärnan låst sig fast på ett sätt är det svårt att få den att tänka om ;-) Detta mönstret är hämtat från Pysselkiisen men jag är inte riktigt nöjd, ska ev prova ett annat också lite senare.

Får ofta kommentaren om att jag skulle satsa llite mer på detta och sälja mina hantverk. Men det som stoppar mig ibland är prissättningen. Det är så svårt att sätta priser på det jag gjort.
Hur tänker ni andra som gör saker för att sälja?

Ha det gott!

tisdag 3 januari 2012

Årets första!

Här kommer det första jag har virkat detta året. Gissa om vi skrattade mycket under tiden jag gjorde den. Vad det är? ;-) Gissa... Det är en grytlapp med tumgrepp! Såg mycket lustig ut innan den var klar, ja även nu efteråt ;-) Mönstret hittade jag på Järbo´s hemsida. Fanns som gratismönster där.
Tänkte försöka virka lite sånt som är lätt att sälja, nåt alla behöver. Och just grytlappar kändes som en sådan sak. Eller vad tror ni?

Ha det gott!