Etiketter

lördag 31 december 2011

Min första sjal

Årets sista virkprojekt är avslutat. Blev färdigt så här på nyårseftermiddagen. Ett av mina större projekt som ändå inte tagit så lång tid att göra. Kan kanske bero på att det inte blivit så mycket annat vettigt gjort här i juldagarna. Mest slappat och virkat! ;-)
Garnet var ett jag hade i gömmorna som var med skiftande färger. Konstigt att det blev randigt ändå, trodde det skulle bli mer "bladdrigt".
Med detta vill jag önska er alla ett Gott Nytt År. Hoppas vi ses här igen 2012.
Kram!

lördag 24 december 2011

God Jul

Här är en bild på mitt pepparkakshus. Barnen o mannen gjorde ett som ska sprängas på nyårsafton medans jag har roat mig med att göra ett som står för evigt... ;-)
Lite trixigt var det att få det att stå stadigt men efter att ha fyllt det med hushållspapper så stod det upp. Får fixa det lite bättre en annan dag... Mönstret är från Svarta Fåret, Pysselkiisens design.

God Jul på er alla! Skriv gärna en liten kommentar... Blir så glad när man får veta vem som läser i min blogg ;-)

fredag 16 december 2011

beställningsjobb

Tre luvnissar i olika storlekar. Dessa har jag gjort på beställning och därför fick jag göra om mönstret lite. Förstora och förminska ;-) Dom har nu flyttat til ett annat hem där dom pryder sin plats (hoppas jag ;-))

Ingen höjdarbild fotograferingsmässigt, men det får ni stå ut med. Det är ju så himla mörkt nuförtiden när jag ska fotografera...

Ha det gott! Julstressa lagom!

torsdag 8 december 2011

tävling!

Jag är med och tävlar hos www.makalostfiltmakeri.blogspot.com om jätesöta filthjärtan! Håll tummarna att det är jag som vinner ;-)
Och Du, skriv gärna en liten kommentar innan du går...

Ha det gott i julstressen!

onsdag 7 december 2011

Lussekatter

Jag hade tänkt baka riktiga men har liksom inte hunnit... Undrar varför??? ;-)
Här är iallafall några fejk eller hur man ser det! Dom e smidiga att virka när man har svårt att koncentrera sig på något mönster... Men det är lite yrselvarning ;-)


Ha det gott!
Jag lovar att hinna baka riktiga också.... Om det är någon som är fikasugen ;-)

söndag 4 december 2011

Sankta Lucia

Jag har roat mig med att virka ett tärnljus som kanske inom kort kommer att byta bostad... ;-)Efter lite trixande o fixande kände jag mig nöjd med resultatet. Mönstret hittade jag hos "Virka liten kaka"

Ha det gott! Nu väntar säsongens första luciatåg...