Etiketter

fredag 26 februari 2010

kill-kort

Här kommer ytterliggare ett kort som ska läggas på hög! Det är så skönt för helt plötsligt får man inte panik om nån ringer och vill ha ett kort fort! Det är ju bara att ta ett i högen så kan man sen i lugn och ro fixa ett nytt!

Jag har börjat med en ny "stil", jag har anv mig av Ulrikas grej, att rita linjer runt det mönstrade pappret. En fin variatioin tycker jag!

Ha det gott!

lördag 20 februari 2010

Pysselträff

Idag har jag och min kära vän Christine haft pysselträff. Det var riktigt roligt att sitta och korta tillsammans. Bara vi vuxna... utan män och utan barn... få chans att prata till punkt... Ja ni förstår va?
Tro det eller ej, vi fick gjort lite kort oxå! ;-) Här är årets första påskkort! Tack för lånet av stämpeln Christine! Kommer nog vilja låna den igen...
Ha det gott!
ps. skriv gärna en liten kommentar så man vet vem som varit här inne och kikat.... ;-)

onsdag 17 februari 2010

Kortproduktion

Idag är jag hemma med en hostig tös. Inte jättesjuk men behöver vila och bli frisk. Fördelen med stora barn är att dom klarar sig ganska bra själva. Hittade en låda med gamla videofilmer och det var dotterns stora lycka. Hon har suttit ganska klistrad... Detta har resulterat i några färdiga kort. Men tro inte utan att man gör misstag när man är i full gång... Lycklig var jag att det flöt på bra, ända tills jag upptäcker att jag sätter klister på fel sida pappret! Nackdelen med dubbelsidigt papper.... :-( Men, så blev det ju ett kort till i rena rappet! :-)

Ha det gott!