Etiketter

fredag 24 juli 2009

nyskördat...

Fick ett ryck härrom dagen och gjorde "lite" cementsaker... Här är en bild på resultatet.Bilden blev visst inte den bästa... råkade skvätta vatten precis innan jag knäppte av... Men detta är iaf lite av vad det blev. Funderar att stå på nån liten marknad eller något liknande men vi får väl se....

Ha det gott!

lördag 18 juli 2009

nytt kort igen

Tjingeling!
Idag ska vi på fest och då har jag såklart tagit mig friheten att göra ett kort. Jag har köpt ett nytt 3d lack som är i en flaska med väldigt fin spets vilket gör att det är VÄLDIGT enkelt att sätta det på bokstäver, swirwlar och andra detaljer utan att det kletar utanför. Lite glitter här och var finns det oxå även om det syns väldigt dåligt.
Ha det gott!

söndag 12 juli 2009

jodå...

... det är faktiskt sant! Jag gör ett inlägg även idag!
Har varit på kalas och grattat brodern och svägerskan. Blivit gödda till nära sprickningsgränsen. Supergott allting! Tack!Här är kortet som dom fick, hade även med present såklart. Bla ett "himmagjutet" rabarberblad... ;-)
Ha det gott!

fredag 10 juli 2009

2 på en dag!

Ja det är väl lika bra att göra ett inlägg till när man ändå är igång...! ;-) Hörde ju om en tjej idag på radion som lever på sitt bloggande. Hon gör minst 3 men helst 5 (!) inlägg per dag! Jisses....


Här är iaf ett konfirmationskort som ska vara till en kille. Gjorde det ganska enkelt, visste inte riktigt hur jag skulle göra.... Hoppas köparen blir nöjd .

Imorgon vill jag ha högsommar, bara så att ni vet!
Ha det gott!

cementproduktion

Hej igen!
Ja ibland är jag inte så flitig med inläggen här på bloggen. Fast jag är här inne nästan dagligen för att se om det kommit in några nya kommentarer... ;-)
Den här årstiden varvar jag kortproduktionen med att gjuta cement. Här är ett smakprov på hur det kan se ut...
Ha det gott! Hoppas att sommaren kommer snart tillbaks...