Etiketter

onsdag 25 februari 2009

Grönt är skönt...

Här kommer ett beställningsjobb. Motagaren gillar grönt och det gör jag oxå!
Det är väl "mina" färger och speciellt nu känns det extra härligt att använda dom i detta gråa trista skånevädret.Ett annat format än vad jag brukar göra men det var spännande och kändes rätt.
Just detta mönstrade papper är en favorit, eller var kanske jag ska skriva för nu e det nästan slut... Finns bara en liten spillbit kvar... (snyft)
Ha det gott!

söndag 22 februari 2009

Här är mitt senaste alster. Det är dock inte riktigt så här det såg ut när det överlämnades. Jag la till en utstansad svirvel (som den där nere) uppe i vänstra hörnet. Dvs under namnlappen. Där är 3d lack på bokstäverna och svirvlarna som såklart inte syns...
Jag känner att jag kommit igång lite igen efter en paus då allt vad kort heter var pest i mina öron. Jag är ju en vår-människa och älskar alla dessa pastellfärger.

En privat-parantes. Vi har varit i kyrkan och lyssnat på kören och en rockgrupp från Kristianstad som heter Helge änglar. Det är ett gäng härliga killar från handikappenheten som kör så det ryker!

Ha det gott!

torsdag 19 februari 2009

utlottning

Här kan du vinna ett alfabet till revan.
http://blogg.brandin.info/

Ha det gott!

utmaning,...

Jag fick i uppdrag att göra ett polis-inspirerat kort. Det var inte det enklaste till en början men när hjärnan (jo, ni läste rätt ;-) ) fått jobba en stund så trilla poletten ner.
Klart att det skulle vara tjuvar och polisbil!
Jag fick skära ut ett galler i svart kartong och sätta brads som är som små gubbar bakom. Stämplade en bil och ritade dit ett "blå-ljus" sen fick den ett par lager 3d lack på sig. Kortet såg lite "bara" ut men med hjälp av två hjärtan och lite blingstenar så blev det genast lite bättre. Det ska ges till till en kille så därför ville jag inte sätta på en massa blommor och skrafs.

Hoppas ni haft ett bra sportlov! I år har även vi som bor längst här nere i söder kunnat ha vinterkänsla. Det är alldeles vitt på marken och idag snöar det tillochmed.
Ha det gott!

onsdag 18 februari 2009

ännu en tävling


Gå in på www.landstoken.se och rösta på vilket kort du tycker är finast. Dom har använt en jättesöt nalle...
Ha det gott!

tisdag 17 februari 2009

flaskkort

Jag har gjort lite olika flaskkort den sista tiden.
Det första som ett inflyttningskort det gjorde jag som ett hus. Med dörr och fyrkantiga brads som fönster. Ett litet utstansathjärta fick pryda dörren.


Det andra till en kille som gillar poker och jag antar att ni fattar vilket som är favoritkortet... ;-)

Jag håller på med ett "vanligt" kort som blir lite speciellt. Det är polis-inspirerat men det är inte riktigt klart än så välkommen in imorgon igen. Och du, glöm inte att skriva en liten kommentar!

Ha det gott!
Natti natti!

torsdag 12 februari 2009

onsdag 11 februari 2009

candy!

Kolla in den här blog candyn. Ett alldeles underbart rosa paket kan man vinna!http://skapahobby.wordpress.com

Ha det gott!