Etiketter

onsdag 26 november 2008

Adventsstök

Hej!
Jag har knappt tid att sitta här men kände att det var hög tid för lite nya kort. Det ena är ett julkort som jag gjorde på kursen och det andra är ett tackkort till vår underbara körledare som fixade en härlig resa till Stockholm där vi sjöng i globen, "Sånger för livet" med Kjell Lönnå.
På det här julkortet var jag ganska sparsam med dekorationerna. Lite utstansade blommor och grankvistar, en Magnoliastämpel och en skylt. Jag blev väldigt förtjust i det randiga pappret. Det kändes som gammaldags jul för mig...Här var jag faktiskt ännu mer "sparsam". Jag tyckte att det mönstrade pappret var väldigt stiligt i sig och ville inte "förstöra" det med för mycket krims-krams. En stämplad swirvel, en stansad blomma och ett band. Det blev himla snyggt tycker jag! Bokstäverna har jag stansat ut med min cuttlebug och lagt på lite 3d lack ;-)

Nu måste jag gå och fortsätta städa lite innan jag kan sätta upp adventsljusstakarna.

Ha det bra!

onsdag 19 november 2008

kurs-kort 2

Här kommer ett nytt kort som vi gjorde på kursen. (Ursäkta den dåliga kvalliten på bilden)
Jag hittade knappar som ser ut som snöflingor och dom passade ju så bra ihop med Panduros stämpel som jag fått låna av Christine. Tack så mycket!
Här har jag använt två olikmönstrade papper vilket jag ofta tycker är svårt. Men här gick det ju bra! Lite brads och peel-offs stjärnor fick jag också nytta av. Ett ganska enkelt men sött kort tycker jag.

Ha en bra scrappkväll. Själv hoppas jag hinna med lite fler julkort!

tisdag 18 november 2008

bloggodis

Här är en tjej som har en utlottning. http://bat3.nu/marie/ Kolla in hennes sida...

Snart kommer det nog fler kort här.
Ha det gott!

måndag 17 november 2008

kursen avklarad

Nu har jag haft min första kurs. Den gick jättebra även om jag var dödsnervös i början! Både dom och jag blev en erfarenhet rikare. Sex duktiga elever hade jag, och dom verkade tycka det var trevligt.
Här är ett utav korten vi gjorde:Jag köpte färdig filtbård som var självhäftande. Lite blommor och blad utstansat från min nya fern-stans. Någon som har ett tips på hur man kan få den lite lättare att stansa med? Den är ju så himla trög! Stämpeln kommer från Magnolias julpaket i fjol och vid sdan har jag satt lite brads som ser ut som granar. Mycket av materialet köpte jag hos Scrapnet. Kolla gärna in deras sida, www.scrapnet.se, där kan man köpa sk scrapgodis som är tex blommor, brads, knappar styckevis. Väldigt bra tycker jag!

Tack Rosa för de goda kakorna och tack Kathleen för kaffet!
Ha det gott!

onsdag 12 november 2008

nervös...

Jisses vad nervös och uppstressad jag blev.
Tjejen som önskat att jag ska hålla kurs ringde ikväll och vill att jag ska komma på fredag. Ja, ni läste rätt. Redan om två dagar. Jag trodde jag skulle sitta här och korta halva natten men efter 1½ kort har jag mest en klunp i magen så nu går jag och lägger mig för ofta så kommer det bra idéer innan jag somnar.

Natti natti

söndag 9 november 2008

julkort 2

Här kommer ett "nytt" julkort. Det har legat här ett tag men inte blivit inscannat.

Jag har använt peel-offs runt om för att få en snygg övergång från det enfärgade pappret till det mönstrade. Polkagrisstämpeln kommer från Landstoken. Jag satte lite 3d lack på sigillet och då helt plötsligt ändrade det färg. Och det blev INTE gammelrosa som på bilden utan mer rödorange. Märkligt tyckte jag... Någon som vet varför???

Hoppas alla pappor haft en bra dag, själv ska jag fira min nästa helg.

Go´ kväll!

lördag 8 november 2008

Fars Dag

Jag har varit VÄLDIGT produktiv om jag får säga det själv. 3 fars dags kort och ett grattiskort.

På detta har jag använt en stämpel som jag lånat av en vän. Dekorerat med blommor som jag inte har en aning om var de kommer ifrån ;-) Jag tyckte själv det blev väldigt dekorativt med dom långa snörena. Ett kort i lite modernare stuk enligt mig. Här har jag använt samma stämpel och satt dit en pojke från Jenny Åhlund. Ett ganska enkelt kort som jag egentligen inte är helt nöjd med... Lite glitter och 3d lack har jag ju såklart använt. Ett kort med en annorlunda vikning. Det syns inte riktigt men ca 1 cm från det mönstrade pappret på höger sida tar ovansidan på kortet slut så dom två peel offsen längst till höger sitter sk på insidan. Stansat ut bokstäver med QC och blommor med handstansar. Här fick det oxå bli ett band men inte riktigt lika långa snören.Och tillsist ett grattiskort till en "mogen" man som alltid påstår sig fylla 29... Han gillar bilar, dock kanske inte riktigt denna modellen men det var den enda som fanns i detta hemmet ;-) Biljetten kommer från snälla Susanne som delat med sig. Tack!

Nu ska jag gå och fika med familjen. Vi ska tjuvstarta med lussekatterna... MUMS!!!

torsdag 6 november 2008

Hej

Jag behöver all hjälp och tips jag kan få!
Jag har blivit tillfrågad om jag kan ha en liten kurs. Trodde knappt dom mena allvar... Men nu har jag bestämt mig för att försöka hitta ett datum inom det snaraste det är ju julkort dom vill göra.
Så har du lite idéer på hur man gör. Vad är bra att tänka på osv... så skriv gärna en liten kommentar här i bloggen.

Go´ kväll!

söndag 2 november 2008

en candy

En tjej som jag ofta kikar in hos är Camilla som är DT hos Magnolia. http://pysselsidan.blogspot.com/ Det kan väl inte ha undgått någon att jag är förtjust i deras stämplar... ;-) Hon gör jättefina kort och målar motiven på ett underbart sätt. Kolla gärna in hos henne!
Hur gör ni som säljer era kort? Säljer ni bara på beställning eller distrubuerar ni era alster på något annat sätt? Jag tar tacksamt emot tips på hur man kan göra....

Ha det gott!