Etiketter

tisdag 28 oktober 2008

håll i er...

Här kommer ett nytt kort. Jodå inspirationen flödar än så länge. Ett beställnngsjobb. Till en familj som fått tvillingar, en tjej och en kille.


Jag har fått låna Hänglar stämpeln av en vän. Stort tack! Sen har jag torrembossat den lilla kaninen i hörnet. Vagnen kommer från ett Karen Marie-klippark från Panduro. Lite 3d lack och glitter sen var det klart.

Vad tycker ni? skriv gärna en liten kommentar innan du går...
Ha det gott!

fredag 24 oktober 2008

magnoliahäxa

Jag har än en gång blivit förälskad i en stämpel... Magnolias nya häxa. Jag blev dessutom jättelycklig när jag såg att Scrapnet ska ha Magnolia stämplarna i sitt sortiment. Jag bor ju så nära... ;-) Gå gärna in och kika i deras webbutik http://www.scrapnet.se/ Där har jag även köpt spindlarna och diesen till fladdermössen. Det häftiga spindelpappret kommer också därifrån.
Lite lagom läskigt blev kortet tycker jag. Vad tycker ni?

Jag har fått smak på det där att rita spindelnät därför har jag dekorerat både baksida och insida på kortet. Något jag nästan aldrig brukar göra...

Ha det gott!

torsdag 23 oktober 2008

höstkort


Här kommer två höstkort som jag gjort. Nästan helt utan stämplar. Har bara använt lite swirwlar uppe i hörnen.ibland kan jag känna att vissa kort är "överdekorerade" därför gillar jag ibland att göra lite enklare kort. Dessa två är sådana. Men även när jag gör stämplade kort. Jag gillar ju oftast även det mönstrade pappret jag använder och vill även att det ska framhävas + det stämplade motivet. Det är ju lite där man har lagt ner jobbet, på att färglägga alltså.
Ha det gott!

hej

kolla in denna sidan. Här kan man vinna en fotografering...

Nu har Emelie Ohlsson en tävling på sin blogg, tävla du med

Ha det gott!

söndag 19 oktober 2008

trot eller ej...

men nu har jag gjort lite kort. Först ut ett halloweenkort med min nya Magnoliastämpel. Spindelnätet har jag ritat på frihand, Tack för tipset Ullis! Sen satte jag dit en utstansad spindel. Lite snett i scanningen blev kortet men det bjuder jag på ;-)Vi var ett gäng vuxna och barn som satt här hemma och kortade i går. En salig röra med papper, kaffe, popcorn, ungar och klister. Ja ni kan kanske tänka er hur det var. ;-)Men gud vad dom fick gjort, iallafall barnen. Jag var ju värdinna och fick bidra med lite marktjänst.
Innom kort kommer det nog fler kort, ni vet, nu har jag kommit igång...

Gokväll!

måndag 13 oktober 2008

Julkort nr1

Nu var det gjort, årets första julkort. Nja det var kanske inte riktigt sant, jag har gjort några innan men ej lagt in dom här...

Jag tycker på något vis att det saknas något men vet ej riktigt vad. Jag tycker det är jätteroligt att måla med promarker men det blir mycket bättre med akvarellpennor. Det blir liksom ett annat liv i motivet.
Har ni några tips på hur jag kan liva till det, kortet alltså ;-) , så skriv gärna en kommentar...

Ha det gott!