Etiketter

måndag 23 juni 2008

Vinn, vinn, vinn!

Kolla in den här sidan där du kan vinna ett helt ark med svenska texter!
http://starvingartistamps.blogspot.com
COOLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha en fortsatt bra kväll. Jag har dåligt med tid att blogga och göra kort. Jag förbereder vår nya husvagn för campingpremiären!

söndag 15 juni 2008

Nu e jag tillbaks

Ja så här på sommaren så ska ni inte förvänta er att jag kortar så mycket... Det känns som att detta är en ruggit-väder-hobby. Men då och då så kommer det nåt nytt. Det finns ju massor med fina papper så här års. Jag älskar ju grönt, lila, rosa osv...

Här är två studentkort som jag gjort. Det ena är lite kock-inspirerat eftersom mottagaren hade läst något med mat...

Till det andra kortet fick jag användning av nyårsdekorationerna som blev över. Detta kortet var till en kille så det fick ju inte bli för puttinuttigt ;-) Men champagne hör ju till denna dagen så glasen fick pryda hans kort.

Det dröjer nog inte så länge till jag uppdaterar nästa gång så håll ut. Det kommer snart mera!

Glöm inte skriva en liten rad när du är här inne. Det räcker med ett "Hej" och vem du är. Det är så kul att se vem som varit inne och kikat...

söndag 1 juni 2008

Tjenixen

Hallå där ute i scrapvärlden och alla andra som är inne och kikar så klart.

Jag har skapat... Jodå det är sant, 2 kort till och med! Jag jobbar bäst när det är tidspress tror jag. Då flödar tankarna runt i huvudet och vips så har man gjort ett. Skulle kankse prova det lite oftare...?

Detta är ett beställningsjobb. En väldigt flitig kund. Tackar,tackar... Bokstäverna syns lite dåligt men det fanns inte tid att göra om det och jag ville gärna plocka upp den bruna färgen från det mönstrade pappret. Jag kunde ju förståss gjort bokstäverna i någon annan färg...

Vi var på studentfest igår och såklart så hade jag gjort kortet. Jag har ju inte blivit färdig till att beställa en studentstämpel så jag fick hitta på något annat istället. Jag gjorde blå-gula rosetter som fick "leva sitt eget liv" och satte ett mönstrat papper på 2/3 av det enfärgade. En liten grattisskylt som fått lite glitter efter fotograferingen och till sist en stor blomma.
Hoppas hon tyckte om det, själva festföremålet hade fullt upp med att ta emot gäster, öppna presenter och skåla så det blev inte direkt något prat om själva kortet.


Detta var allt för idag. Nu ska jag ut och gjuta bla en parasollfot som länge varit ett önskemål från mannen i huset.

Ha det gott i solen!